Мы Вам перезвоним

Меню ресторану

Главная / Ресторан / Меню ресторану

Еко ресторан «БОГОЛЬВАР» – прихильник кухні на основі домашніх і екологічно чистих продуктів. Тому всі інгредієнти страв нашого ресторану «БОГОЛЬВАР» вирощуються на просторах Закарпаття. Смачні страви закарпатської, угорської, словацької кухні, затишна атмосфера і сервіс нашого ресторану – це найкраще, що Ви можете відчути, перебуваючи в Закарпатті! Закарпатська кухня формувалася століттями під впливом історичних факторів (до 1945 року наш край перебував під владою різних європейських держав – Австро-Угорщини, Чехословаччини, Угорщини). Тому закономірно, що вона носить інтернаціональний характер. Кожна з національних меншин, які проживають в Закарпатті, внесла в Закарпатську кухню власні, відмінні від інших страви і специфіку приготування. Ми особливо рекомендуємо Вам покуштувати наші делікатеси:

  • Боб-левеш – традиційний угорський квасолевий суп, в який додають копчене м’ясо, паприку, помідори або томатну пасту, картопля, спеції і зелень, а також також чіпетке (шматочки прісного тіста). Подається в домашньому хлібі.
  • Бограч-гуляш – це традиційне блюдо угорської кухні. Гуляш, приготований з м’яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій втілює в унікальну особливість угорської кухні – поєднання в одній страві і першого і другого. Готується на вогні в казанку.
  • Струг по-закарпатськи – форель, запечена з солодким перцем і цибулею, має неперевершений смак.
  • Шомлої голушко – традиційний закарпатський десерт. Це шматочки найніжнішого бісквіта, просоченого ромом, зі збитими вершками і секретним шоколадним соусом.

МЕНЮ